Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Prinssi William tukee Prinssi Harryn suhdetta

Prinssi William tukee Prinssi Harryn suhdetta

OHMYGOSSIP – Prinssi William on osoittanut tukevansa Prinssi Harryn (32) ja Meghan Marklen suhdetta. 34-vuotias kuninkaallinen kunnioittaa täysin hänen nuoremman veljensä pyytämää yksityisyyttä, koska Prinssi  Harry tuntee ettei ole kyennyt suojelemaan Meghania, jonka kanssa hän on seurustellut kuusi kuukautta. Romanssin julkitulon jälkeen Ms Marklea on kohdannut monet online trollit.

Tiedottaja kertoi The Telegraph sanomalehdelle: “Cambridgen herttua ymmärtää ehdottomasti tilanteen yksityisyyden ja vahvistaa tarpeen tukea Prinssi Harryä lähimpänä häntä.”

“Prinssi Harry on huolissaan Ms Marklen turvallisuudesta ja on syvästi pettynyt siihen, että hänellä ei ole kyennyt suojelemaan häntä. Ei ole oikein, että muutaman kuukauden suhteen aikana,  Ms Markle on joutunut kokemaan tällaisen myrskyn silmässä olon. Hän tietää, että  kommentoijat sanovat, että tämä on “hinta, jonka hän joutuu maksamaan” ja että “tämä on kaikki osa peliä”. Hän on vahvasti eri mieltä. Tämä ei ole peliä – tämä on Ms Marklen ja hänen elämä.”

Kuva: Prinssi William (Tran Van Minh/ TT NYHETSBYRÅN/ AP Photo/ Scanpix)

Lue myös:
Megan Markle tapaa Prinssi Williamin ja Cambridgen herttuattaren
OHMYGOSSIP — Prinssi Harry aikoo kuulemma esitellä Megan Marklen Prinssi Williamille  ja Cambridgen herttuattarelle hänen seuraavalla Englannin matkallaan. Kuninkaallinen liekkitukka on halukas esittelemään veljelleen ja kälylleen uuden tyttöystävänsä, joka asuu Torontossa, Kanadassa, nyt heidän suhteensa on siis julkinen.


Tags assigned to this article:
Meghan MarklePrinssi HarryPrinssi William

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory