Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tsekkaa tämä! Jessica Ruokola on Playboyn kansikuvatyttö! + KUVA!

Tsekkaa tämä! Jessica Ruokola on Playboyn kansikuvatyttö! + KUVA!

OHMYGOSSIP – “Tässä se nyt on!!! Sen lisäksi että mut nostettiin kuukauden Playmateksi, sain myös kokonaisen takakannen. Mä en osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen ja onnellinen olen kaikesta tästä,” Jessica Ruokola kirjoittaa hänen Facebook-sivulla.

“Kiitos @playboyportugalmagazine erityisesti @bernardocoelho ja @marcoantoniodosreis. Kaikkien vuoden aikana kohtaamieni vaikeuksien jälkeen, tämä on osoitus siitä että kaikki oli sen arvoista ja että kaikella on todellakin tarkoitus!!! Uskokaa jengi itseenne ja siihen että mikään ei ole mahdotonta!” Jessica kertoi.

jessica-ruokala-playboy

Kuvat: Jessica Ruokola (Instagram/ @jessicarokola)

Katso myös:
Missikruununsa menettäneen Jessica Ruokolan yllätys: Playboy-sopimus!
OHMYGOSSIP – Jessica Ruokola on Suomen seuraava Playboy-malli. Kaunotar oli vastikään legendaarisen lehden kuvauksissa Portugalissa.

Save


Tags assigned to this article:
Jessica RuokolaPlayboy

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory