Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Katri Palm (Katri Kats) avaa Balilla oman kaupan

Katri Palm (Katri Kats) avaa Balilla oman kaupan

OHMYGOSSIP – Virosta lähtöisin olevat somevaikuttaja Katri Palm (tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä Katri Kats) ja hänen rakkaansa Juhani Särglep ovat olleet pari jo yli 13 vuotta. Tavallisten ihmisten silmissä he elävät haaveiden elämää – ovat korviaan myöten rakastuneita, nauttivat elämästä ja matkailevat kaikkialla maailmassa, tai vielä tarkemmin – matkustelu onkin heidän elämänsä ja tulonlähteensä.

Nyt Katri ja häntä kaksi vuotta vanhempi Juhani ovat asettuneet Indonesiassa Balin provinssiin pitemmäksi aikaa ja piakkoin on suunnitelmissa avata myös swimwear + leisure -kauppa. Katrin luoma brändi Kiss ´n´ Thrill on saavuttanut nopeasti suosiota. Instagramissa vaatebrändillä on jo yli 78.000 seuraajaa, heidän joukossaan myös esimerkiksi kuuluisa ruotsalainen somevaikuttaja Angelica Blick.

Katso kuva Balissa avattavasta Kiss´n´Thrill -kaupasta tästä:
https://www.instagram.com/p/CwukDcbptvI/

Kuva: Katri Kats (Instagram/@katrikats)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Katri KatsKatri Palm

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory