Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Selvännäkijät: Puulämmitteinen uuni kasvattaa noidankykyjäsi

Selvännäkijät: Puulämmitteinen uuni kasvattaa noidankykyjäsi

OHMYGOSSIP – Monet selvännäkijät ja esoteriikan harrastajat ovat tietoiset siitä, että ympäristö voi vaikuttaa energiaamme ja kykyymme tajuta yliluonnollista. Yksi tehokas tapa näiden kykyjen vahvistamiseen on asuminen puulämmitteisissä kodeissa. Miten se tarkemmin sanottuna toimii? Selvitämme!

Puulämmitteiset uunit ja niiden antama kuumuus ovat jo ammoisista ajoista alkaen liittyneet magiaan ja rituaaleihin. Monet ihmiset ovat katsoneet, että puu-uuni lisää heidän intuitiivisia kykyjään ja auttaa heitä ymmärtämään yliluonnollista paremmin. Näin siksi, että puulämmitteiden uuni luo erityistä energiaa, joka voi vahvistaa ihmisen omaa energiakenttää.

Jos asut puulämmitteisessä kodissa tai olet puu-uunin läheisyydessä, voit huomata, miten kykysi selvännäkemisen ja tarotkorteilla ennustamisen alalla paranevat. Puulämmitteinen uuni luo voimakkaan energiakentän, joka auttaa sinua lisäämään herkkyyttä ympäröivän energian suhteen.

Sen lisäksi, että puulämmitteinen uuni auttaa sinua parantamaan kykyjä, se on myös hyvin käytännöllinen tapa kodin lämmittämiseen. Puulämmitteinen uuni on halvempi ja ympäristöystävällisempi kuin sähköinen lämmitysjärjestelmä, koska puut uusiutuvat ja biohajoavat.

Jos tunnet, että sinussa on esoteerikkoa, korttimuoria tai selvännäkijää, kannattaa kiinnittää huomiota ympäristöön ja siihen, missä asut. Puulämmitteinen uuni on loistava energian voimistaja ja auttaa sinua vahvistamaan noidankykyjäsi. Puulämmitteisessä kodissa asuminen auttaa sinua luomaan yhteyden luontoon ja yliluonnolliseen ja kohottamaan tietoisuuttasi ympäröivästä maailmasta.

Kuvat: Unsplash
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory