Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Miss Suomi Petra Hämäläinen: Juuri sitä missivuodelta odotinkin

Miss Suomi Petra Hämäläinen: Juuri sitä missivuodelta odotinkin

OHMYGOSSIP – Miss Suomi tittelin tämänhetkisen haltijan Petra Hämäläisen missivuosi alkaa päättyä ja Petra, joka oli aiemmin tehnyt vain mallin töitä, on hyvin tyytyväinen vuoteensa. ”Juuri sitä missivuodelta odotinkin”, Petra sanoi Iltalehdelle. Petra kävi edustamassa Suomea myös USA:ssa New Orleansissa järjestetyissä Miss Universum -kilpailuissa.

Petra sai jalkansa muotimaailman oven väliin vuonna 2012, kun muotoilija Jukka Rintala löysi hänet Savonlinnan Sokoksessa järjestystä casting-tilaisuudesta. Sen jälkeen Petra sai mallintöitä mallitoimistoista Modellink ja Elite Stockholm ja työskenteli vuosia mallina Australiassa, Italiassa, Ruotsissa ja muuallakin.

27-vuotias Petra Hämäläisen maine on vuodessa reippaasti kasvanut ja nainen tunnistetaan yhä yleisemmin kadullakin. Tätä on edistänyt missiuutisten lisäksi työ uutisankkurina ja erilaisten tilaisuuksien juontajana, joihin hänet nyt usein kutsutaan.

Petran toimiin voitte eläytyä myös käymällä hänen Insta-sivullaan: https://www.instagram.com/hamalainen_petra/

Lähde: Ohmygossip.ee
Kuva: Miss Suomi 2022 Petra Hämäläinen

Katso myös:


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory