Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

YLLÄTTÄVÄ videopuhelu?! Noudata näitä vinkkejä, niin näytät hyvältä!

YLLÄTTÄVÄ videopuhelu?! Noudata näitä vinkkejä, niin näytät hyvältä!

OHMYGOSSIP – Olet nauttimassa vapaapäivästäsi ja jättänyt itsesi kunnostamisen myöhempään, kun äkkiä joku haluaa aloittaa kanssasi videopuhelun. Siihen tulee ehdottomasti suostua, mutta näytät suorastaan kauhealta! Mitä tehdä?

Värjää kulmat
Yllättäen tulleen videopuhelukutsun osalta ei ole aikaa täysmeikkiin. Tartu nopeasti kulmapuuteriin tai -kynään ja maalaa kulmasi. Kättesi työn ei tarvitse olla ihanteellinen, mutta kevytkin väri auttaa parantamaan tilannetta. Kulmat kehystävät kasvot ja antavat huomattavasti elävämmän ilmeen.

Heitä jakku niskaan
Jos et ehdi vaihtaa mukavaa kotipaitaasi – heitä päälle asiallisempi jakku. Jakku antaa heti virallisemman ilmeen, silloinkin, kun sen alla sattuu olemaan yöpaita.

Ripusta itsellesi korvarenkaat
Sekä isot ja huomiota herättävät että hillitymmätkin korvakorut tekevät ulkonäkösi viimeistellyksi. Sieppaa nopeasti lähimmät korvakorut ja ripusta ne korviisi.

Löydä kunnollinen ympäristö
Älä anna keskustelukumppanin saada tietää, millainen tilanne makuuhuoneessasi vallitsee tai miten suloinen on tarkemmin sinun kissasi, joka yrittää videopuhelun aikana jatkuvasti työntyä kuvaruutuun. Valitse keskusteluun paikka, jossa kaikki on kunnossa ja jossa ei ole häiritseviä tekijöitä.

Valitse oikea valo
Puhelua varten olisi parasta valita hyvin valaistu paikka, jossa on luonnollinen päivänvalo. Vältä ehdottomasti pimeässä huoneessa selän takaa tulevaa valoa – keskustelukumppanisi näkee vain yhden valonsäteiden ympäröimän tumman hahmon.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory