Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

TÄSTÄ SYYSTÄ naiset eivät saisi pitää sormusta peukalossa

TÄSTÄ SYYSTÄ naiset eivät saisi pitää sormusta peukalossa

OHMYGOSSIP – Sormuksen pitäminen on sekä miesten että naisten keskuudessa ikivanha ja laajalti levinnyt tapa. Sormus on olemukseltaan erittäin maaginen esine ja sen käytössä on tietyt säännöt. Se, missä sormessa sormusta pidät, vaikuttaa elämääsi ja tulevaisuuteesi.

On ehdottomasti tärkeää, missä kädessä sormusta pidetään. Vasen käsi on passiivinen käsi – vastaanottaja, oikea taas on aktiivinen käsi. Vasen on Yin ja oikea Yang. Kun panet sormuksen vasempaan käteen, otat vastaan ympäröiviä energioita ja siksi se sopii itsensä lataamiseen ja täydentämiseen. Oikeassa kädessä oleva sormus lisää luovuutta, aktiivisuutta ja armoa. Energiaa liikkuu ulos, jonka vuoksi tapahtuu myös puhdistumista. Vasenkätisillä koko asia tulee tulkita päinvastoin.
Kaikkein suosituin sormuksen kantaja on sormussormi eli nimetön, Apollo – rakkaus kauneutta kohtaan, luovuus, itseilmaisutaito, hyvät suhteet.

Peukalo on ”miespuolinen” sormi, joka symboloi tervettä järkeä, logiikkaa ja älykkyyttä, ja liittyy seuraaviin vahvoihin ominaisuuksiin: rohkeus, halu voittaa, määrätietoisuus. Sormuksen käyttö tässä sormessa stimuloi näiden ominaisuuksien esiin tuloa.

Jos tytöt käyttävät peukalossa koruja, se alistaa Venuksen energian – se vähentää naisellisuutta ja vaikeuttaa merkittävästi puolison löytämistä.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory