Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

OHMYGOSSIP.FI ottaa mukaansa uuden bloggaajansa Tuija Järvisen Marokkoon

OHMYGOSSIP.FI ottaa mukaansa uuden bloggaajansa Tuija Järvisen Marokkoon

OHMYGOSSIP – Joitakin viikkoja sitten OHMYGOSSIP – sivujen omistaja ja päätoimittaja Helena-Reet Ennet aukaisi suositun sosiaalisen mediasivuston Ohmygossip Finland (@Ohmygossip_fi) sekä myös online lehden. (www.nordenbladet.fi). Nyt kaikki Suomea puhuvat fanit voivat lukea täydet versiot suosikki viihdeuutisistaan ja elämäntapauutiset Suomeksi.

Juhlistaakseen suuria avajaisia, Helena-Reet päätti kutsua Ohmygossip.fi:n uuden bloggaajan Tuija Järvisen Marokkoon kanssaan keskustellakseen tulevaisuuden suunnitelmista. Hän kutsui myös muutamia OHMYGOSSIP:in liikekumppaneita ilmaiselle matkalle vaimojensa kanssa. “Minun yritykseni tekevät yhteistyötä monien matkatoimistojen ja ulkomaiden ministeriöiden kanssa. Tänä vuonna, vuoteen 2016 mennessä keskipisteenä on Marokko. Haluan samalla kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja haluan tehdä suunnitelmia seuraavalle uudelle vuodelle nauttien samalla hienoista maisemista, lämpimästä säästä ja hyvästä ruuasta Marokossa,” Helena-Reet kertoo.

Mitkä ovat ensimmäiset asiat, jotka Helena-Reet suunnittelee tekevänsä uusilla sivuilla? “En ylipäätään suunnittele. Oikeat asiat aina tulevat luoksesi, sinun ei tarvitse etsiä niitä väkipakolla. Minulla on monia yhteistyötahoja Suomessa ja monia ideoita lisäksi. Minä todellakin toivon löytäväni muutamia hyviä bloggaajia, joilla on todellakin jotakin sanottavaa ja jaettavaa maailmalle – en pidä pinnallisista kertomuksista ja viihteestä. Olen aina tarjonnut viihdettä ihmisille, joilla on aivot, heille, jotka odottavat enemmän kuin vain pintaraapaisua. Viihteen pitää olla kasvattavaa ja rakentavaa.”

Mitkä suomalaiset sivut Helena-Reet näkee kilpailijanaan? “Strategiani on aina ollut: ole hyvä, rehellinen, luova ja tee kaikki omalla tavallasi. Ei ole koskaan kilpailijoita vaan mahdollisuuksia ja ystäviä! Jos teet jotakin sydämellä, voitat. Jos teet asioita pelkäämällä kilpailijoita, häviät. Vain ne, jotka ovat heikkoja näkevät kilpailijoita, jos olet vahva, näet mahdollisuuksia ja uusia seikkailuja, uusia ystäviä ja uusia hyötyjä.  Yksin olemalla ja istumalla, kukaan yhteistyökumppani ei tee toisestaan vahvempaa, päinvastoin se pitää sinut kaukana uusista ideoista ja mahdollisuuksista. Näin työskentelen ja tätä tapaa opetan myös työkavereilleni. Maailmassa on tarpeeksi rahaa meille kaikille!”

Helena-Reet Ennet ja Tuija Järvinen lentävät Marokkoon jo tässä kuussa. Pysy kanavalla, OHMYGOSSIP jakaa matkapostia myös lukijoiden kesken!

Kuva: Morocco /OHMYGOSSIPMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory