Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Tytär Estella Elishevan kanssa Amarillon ”The Table” -tilaisuudessa + KUVAT & VIDEO!

Helena-Reet: Tytär Estella Elishevan kanssa Amarillon ”The Table” -tilaisuudessa + KUVAT & VIDEO!

OHMYGOSSIP – Vaikka en ole Virossa kovinkaan suuri ravintoloissa ja kahviloissa kävijä, on toisinaan jostakin tarjouksesta täysin mahdotonta kieltäytyä. Jos jossain tapahtuu jotain ainutlaatuista/uudenlaista, niin sen haluan nähdä omin silmin! Amarillo-ravintola on nimittäin keksinyt mahtavan konseption, jossa kahdeksan henkilöä istuu ravintolassa saman pöydän ympärillä ja nauttii yllätysruokalistaa.

Minulle tästä tilaisuudesta kertoi Solo by Sokos Hotels Estorian ja Original by Sokos Hotels Virun markkinointipäällikkö Evelin Org. Olin alussa suhteellisen epäileväinen, mennäkö vai jättääkö menemättä, mutta nyt jälkikäteen ajattelen, että tuossa tilaisuudessa voisi käydä uudelleenkin! Oli erittäin kivaa! Terveiset täältä myös uusille tuttaville!!

Pöydän kahdeksalle hengelle voivat varata ystävyksetkin, mutta jos haluat osallistua tilaisuuteen yksin tai seuralaisen kanssa (kuten minä), niin yllätysruokalistan lisäksi koet myös niin sanotusti yllätyspöytäseuraa. Hahaaaa… Crazy but brilliant! Ihanteellista niille, jotka pitävät kommunikoinnista ja uusien tuttavuuksien luomisesta. Pidin tilaisuudessa siitäkin, että ruokalista oli joustava – voit valita vegan-menun tai nauttia runsaan lihavalikoiman. Kaikki juomasekoituksetkin olivat toiveen mukaan joko alkoholia sisältäviä tai alkoholittomia – jonka vuoksi samaan tapaan yllättyivät sekä ne, jotka tulivat työn jälkeen autolla, kuin ne, joilla on mielessään saada iltaan vähän rentoutusta. Koska tilaisuus alkaa kello kuusi, siellä voi käydä myös vanhempien lasten kanssa.

Estella Elisheva (12) on jo kuin ”kala vedessä” – otan hänet kaikkialle mukaan, että hän näkisi mitä elämä on ja miten asioita hoidetaan. Hän nyt on todennäköisesti asiallisempi kuin mitä itse olin 21-vuotiaana. Kun lapsi matkustaa, hän näkee erilaisia tilanteita ja kommunikoi – ja kehittyy huomattavasti nopeammin. Hän on käynyt minun kanssani lukemattomissa ulkomaisissa konferensseissa, lehdistömatkoilla ja messuilla – sen ansiosta hän ymmärtää miten tärkeitä ovat täsmällisyys, tuttavuudet ja etiketti. Hän ymmärtää liikelounaat ja oppii ohesta pieniä vinkkejä. Olen matkustellut hänen kanssaan lähes kaksi vuotta ja usein hän on ollut tilaisuuksissa ja kokouksissa vapaampi, tehokkaampi ja asiallisempi kuin useat aikuiset. Maailmankuvan kehittymisen lisäksi se luo myös lujan äiti-lapsi -suhteen. Rakastan häntä niin paljon ja rakkaus on se, mitä haluan lastenikin tuntevan. Vaikka minulla ei olisikaan taloudellisesti mahdollista tarjota heille niin paljon kuin ehkä haluaisin, niin rakkaudesta ja turvallisuuden tunteesta heidän ei tarvitse koskaan tuntea puutetta. Minähän olen leijonaemo! 😀

Mutta mitäs minä tässä höpötän… Antaa kuvien puhua puolestaan! Alempana valokuvia keskiviikkona Amarillossa pidetyltä ”The Table” -yllätysillalliselta!Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory