Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Minun haaveeni ja toiveeni – realistiset, epärealistiset ja täysin epärealistiset (Vol 1)

Helena-Reet: Minun haaveeni ja toiveeni – realistiset, epärealistiset ja täysin epärealistiset (Vol 1)

OHMYGOSSIP – Olen mieletön haaveilija, mutta en tämän ilmaisun ikävässä ja kielteisessä merkityksessä. Minulla on vilkas mielikuvitus, liian vilkas, että sitä voisi kaikilta osin pitää normaalina. Kuitenkin sen, jolla ei ole suuria haaveita, haaveet jäävätkin kuin kärpäsen istumiksi pesemättömässä kattolampussa. Pidän haaveilusta, joka on minun mielestäni yksi parhaista ja miellyttävimmistä aivovoimisteluista ja ”lyhyen” vapaa-ajan käyttötapa. Esimerkiksi kun ajan autolla lapsia noutamaan, kun minulla on jossain jokin turha tauko – alan heti haaveilla. Suosikkihaaveiluni alkaa suunnilleen näin: Mitä tekisin, jos… ja siitä ajatus lähtee lentoon…

Minun ns. haaveiluni on luonut perustan monelle suurelle käytännössäkin toteutuneelle hankkeelle. Esimerkiksi olen koko elämäni ihaillut nykyisin jo 67-vuotiasta Arianna Huffingtonia. Aloitin OHMYGOSSIP-brändin luomisen vuoden 2007 lopulla ja silloin ajattelin, että juuri tuon naisen kaltainen haluan olla – voimakas, kyvykäs, itsenäinen, uudenlainen jne. Silloin se oli haave, täysin mieletön ja epärealistinen haave. Jatkoin haaveeni kanssa niin voimakkaasti samassa tahdissa, että uskalsin jonkin vuoden päästä blogissani kovaan ääneen sanoa, että vielä jonain päivänä olen mediakentällä suurempi tekijä kuin Arianna Huffington (vironkielisen postituksen ja haastattelun voitte lukea TÄSTÄ). Vuonna 2009 Huffington oli aikakauskirja Forbesin arvion mukaan vaikutusvaltaisimpien mediassa vaikuttavien naisten luettelossa 12. sijalla. Vuonna 2014 hän oli Forbesin mukaan vaikutusvaltansa puolesta maailmassa 52. sijalla. Vuonna 2011 mediayhtiö AOL osti Huffington Postin 315 miljoonalla dollarilla. Huffingtonista tuli The Huffington Post Media Groupin presidentti ja päätoimittaja.

Minun tähdenlentoni ei ole aivan hänen tasolleen vielä noussut, mutta minulla on ikääkin lähes puolet vähemmän ja online- ja painetussa mediassa menestymisen lisäksi olen jakanut itseni moneen eri projektiin – kehitän maailmalla suurta suosiota saavuttanutta itse luomaani muotibrändiä Ohmygossip Couture (t-paidat, casual wear, korut), perustin tyttärieni kanssa yrityksen Elisheva & Shoshana, olen 11-vuotiaan viulunsoittajatyttäreni Estella Elishevan manageri ja seitsemän maailmankuulun tähden Twitter- ja FB-tilien ylläpitäjä ja promoottori. Minusta on viimeisten kymmenen vuoden aikana tullut sosiaalisessa mediassa Skandinavian vaikutusvaltaisin nainen. En häpeä sanoa tätä ylpeänä – olen sosiaalisessa mediassa paras – suurin, tunnetuin, tykätyin, jaetuin ja johdan kaikkia menestyslistoja. OHMYGOSSIP ja NordenBladet ovat Skandinavian sosiaalisen median tunnetuimmat mediabrändit, niillä on yli 150.000+ lukijaa päivässä ja yli 5 miljoonaa sosiaalisen median seuraajaa. Meidän sosiaalisen median markkinointisalkkuamme himoitsevat ja kadehtivat sekä tunnetut virolaiset toimijat (Ekspress Meedia, Eesti Meedia) että Skandinavian suurimmat mediat – Schibsted, Bonnier, Alma Media ym. Kyllä, se mitä juuri tein, on ylvästelyä ja jossain mielessä pöyhkeilyäkin, mutta se, miksi niin teen, on myönteistä – minun sanomani teille on nimittäin tämä – uskokaa haaveisiinne, mitä suuremmin uskotte, sitä enemmän saavutatte! Uskokaa epärealistisiinkin asioihin, sillä jos tahtoa on tarpeeksi, lähes kaikki on mahdollista!

Millainen on jonkin haaveen elämä sen synnystä toteutumiseen? Jos haaveilette suuresti ja pyritte herättämään haaveenne elämään, voitte olla varmat siitä, että suuren haaveen osalta ensimmäiset asiat, joita kohtaatte, ovat ilkeys, pahantahtoisuus, ajatustenne täydellinen loukkaaminen, naurettaviksi leimaaminen, kielteisyys ja kaikki muu, joka pyrkii viestimään teille: jää tavalliseksi, älä erotu massasta, älä ajattele itse, älä tee mitään muista poikkeavaa, älä toivo, älä usko, älä tee mitään enempää jne… Voitte olla täysin varmoja siitä, että jos joku aavistaa, että ideallanne on mahdollisuuksia, hän yrittää varastaa sen teiltä ja varastaakin, jos ette ole varovainen, ja jos satutte jäämään jonkun tielle, niin sen sijasta, että teidän kanssanne tehtäisiin yhteistyötä, teitä halveksitaan, mustamaalataan ja yritetään häpäistä. Erittäin hyvä sanonta kuuluu: FIRST THEY LAUGH, THEN THEY COPY! Eli ensin teille nauretaan, mutta sitten ymmärretään, että olette menestyjä, jonka jälkeen teitä aletaan jäljitellä. Joten – jos teillä on haave, olkaa realistisia, epärealistisia tai täysin epärealistisia – uskokaa itseenne! Kaikki on mahdollista! Se, joka putoaa monta kertaa ja on kaatunut kuraan, se nousee taivaalle vielä suurempana, rohkeampana ja säteilevämmän loisteen saattamana! Kaikki on mahdollista!

Seuraavassa postituksessa kerron teille taas seuraavista realistisista, epärealistisista ja täysin epärealistisista haaveista, toiveista ja hankkeista!!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory