Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Khloe Kardashianin ravintoneuvoja: Pidä näitä aina jääkaapissa!

Khloe Kardashianin ravintoneuvoja: Pidä näitä aina jääkaapissa!

OHMYGOSSIP – Khloen ravintoneuvoja tohtori Goglia kertoi Health-sivuston mukaan, että ensinnäkin ihmisten ruokakomeroissa tulisi olla aina tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka helpottavat terveellisempien valintojen tekemistä.

Helppoja proteiinin lähteitä kannattaa pitää myös aina kaapissa. Tällaisia ovat esimerkiksi kananmunat ja purkkitonnikala. Kana ja kala ovat myös terveellisiä ja vähärasvaisia vaihtoehtoja punaiselle lihalle, minkä vuoksi niiden lisääminen lämpimillä aterioilla on suotavaa. Tortillalätyt ovat myös todella käteviä, koska ne tekevät aterian koostamisesta aina helpompaa.  Lopuksi hyvien rasvan lähteitä sisältävää oliiviöljyä ja pähkinöitä on aina hyvä olla kaapissa. Suuri apu löytyy vielä niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin säilytysrasioista. Ne tekevät aterioiden suunnittelemisesta ja annostelemisesta helpompaa, kun samalla pystyy tekemään lämpimiä aterioita useammalle päivälle.

Lähde: Stara
Kuva: Khloe Kardashian (Scanpix/Reuters/Gonzalo Fuentes)


Tags assigned to this article:
Khloe Kardashian

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory