Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Oma tyylini

Tuija Järvinen: Oma tyylini

OHMYGOSSIP –  Tervehdys lukijani! Ajattelin tehdä tällä erää blogin omasta tyylistäni sisältäen vaatteet, kengät, laukut, korut ja kauneudenhoidon.

PÄIVITTÄINEN IHONHOITO
Kasvojen puhdistukseen käytän mieluiten vaahtoutuvaa kasvovettä ja ostan sen apteekista. Sillä saa kasvot hyvin puhtaaksi meikistä ja iho tuntuu raikkaalta. Tärkeintä on kasvojen hyvä puhdistus ja sen jälkeen kasvovoiteen laittaminen. Käytän myös silmänympärysvoidetta, kevyttä ja raikastavaa. Minulla on erikseen Anti-Age päivä- ja yövoiteet. Suosin suomalaisia tuotteita. Iho on ihmisen suurin elin ja tärkein, joten sitä pitää kunnioittaa ja hoitaa sen mukaisesti. Olen siunattu, sillä ihoni on aina ollut hyvä. Vartaloa joudun kosteuttamaan hyvin harvoin, pakkasella ja aurinkoisina päivinä kesällä.

PUKEUTUMISTYYLI: SUOSIN KOTIMAISTA!
Olen ollut jo pitkään ihastunut Janina Fryn suunnittelemiin vaatteisiin ja varsinkin mekkomallistoon. Se soveltuu hyvin myös meille muodokkaille ja aikuisille naisille. Lempimekkoni on suora musta, jossa vyötäröä korostaa kultainen ketjuvyö. Arkeen sopii kuviollinen, luumunvärinen mekko samanvärisen nahkajakkuni kanssa. Käytän näin talvisin mekon alla ohuita mustia legginsejä. Ostin vähän aikaa sitten tarjouksesta Janinan suunnitteleman kauniin juhlamekon, jossa on vartalon toisella puolella kaunis, hopeaterein koristeltu röyhelö. Käytän myös farkkuja villatakin tai jakun kanssa. Kotona ollessa pidän vain mukavia oloasuja, esim. iso t-paita ja legginsit. Haluan olla ilman kiristäviä vaatteita, meikittä ja hiukset ylhäällä nutturalla tai letillä. Kotona en ikinä käytä meikkiä. On tärkeää antaa ihon hengittää ja levätä. Kotona saa ja pitää olla luonnollinen!

RAKASTAN KAUNIITA KORUJA
Olen myös koruhullu kenkähulluuden lisäksi, joten minulla on paljon erilaisia muotikoruja. Tosin niistä suurin osa on rihkamaa. Arvokoruja en juurikaan käytä, koska olen hukannut niitä elämäni aikana niin paljon. Hiuksia kammatessa korvakorutkin tuppaavat aina tarttumaan harjaan ja lentävät harjatessa ties minne.

PIDÄN GUESS – TUOTTEISTA
Jostain syystä pidän GUESS – merkin laukuista ja kengistä. Minulla on pari GUESS:in laukkua. Kauneimmat kenkäni ovat GUESSIN. Olen pitänyt niitä vain kerran ja se oli Bottalla, viime eduskuntavaalitilaisuudessa. Ostin ne tilaisuutta varten. Onneksi otin varmuuden vuoksi mukaan matalat kengät mukaani, sillä uudet kengät alkoivat hangata jalkojani. Ikinä ei kannata laittaa ihan uusia ja käyttämättömiä kenkiä tuollaisiin tilaisuuksiin, joissa pitää seistä paljon jalkojen päällä. Lisäksi minulla on paljon tavan laukkuja & kenkiä ym. Suosin korkokenkiä, mutta käytän arkena matalampia. Pelkään varsinkin näin talvisin kaatuvani.

TEKOTURKIKSET
Pidän tekoturkiksista. Minulla on aito hopeakettuturkis 90-luvulta, mutta en pidä oikeita turkiksia koskaan. Minulla on periaatesyyni. Omistan kolme tekoturkkia, kaksi mustaa, toinen on vyötärölle ja toinen on hiukan pepun alle yltävää mallia. Joku aika sitten hankin Hilfigerin leoparditurkin. Se on todella kaunis ja korkealaatuinen. Pidän paljon vaatteissa eläinkuoseista vaikka en itse käytäkään oikeita turkkeja. Tekoturkkejani käytän kovemmilla pakkasilla ja jos lähden vaikka kaupungille iltaa viettämään. Yleensä käytän villakangastakkeja, joita minulla on muutamia. On merimiestyylistä lyhyttä sailor takkia, puolipitkää villakangastakkia ja täysi pitkä Mastercoatin todella naisellinen, leveähelmainen talvitakki. Ulkoiluvaatteet ovat sitten ihan erikseen. Toppatakit- ja housut sekä kengät.
Suomen ilmasto, kun käsittää neljä eri vuodenaikaa niin sitä tarvitsee monenlaisia vaatteita. Vaatehankinnat voivat käydä todella kukkaron päälle, mutta itse kyllä olen sellainen “tarjousten” kyttääjä, että harvoin maksan mistään tuotteesta täyttä hintaa. Minusta se on vain rahan haaskaamista ja osaksi tyhmyyttäkin. Ostan yleensä ajattomia tuotteita, jotka ovat aina ajanhermolla. Harvoin ostan nk. huippumuotia, koska huippumuoti vaihtuu jo muutamassa kuukaudessa.

Pukeutuminen, meikki eli oma tyylisihän juuri kertoo, millaisena haluat itsesi muiden Sinut heidän silmissään näkevän ja kokevan.

Toivotan Sinulle hyvää viikon jatkoa, terveyttä sekä hyvää mieltä. Pidähän itsestäsi huolta!

Haliterkuin <3
tuija

 

 

 

 


Tags assigned to this article:
GuessOhmygossip CoutureTuija Järvinentyyli

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory